Aihearkisto: Yleinen

Leirirannan vuokrausehdot ja hinnasto

Vuokrausehdot

Varausaika

  • Sauna- , majoitus- ja kokoustilojen varausajat sovitaan aina tilauksen yhteydessä. Varausten, jotka kestävät alle vuorokauden, päättymisaika on kuitenkin viimeistään klo 22:00.
  • Saunatilat ovat vuokrattavissa neljäksi tunniksi kerrallaan.
  • Leirirantaan pääsee saapumispäivänä sopimuksen mukaan. Leiriranta luovutetaan lähtöpäivänä klo 12:00 tai sopimuksen mukaan.

Ylläpito, avaimet ja siivous

  • Tilojen käyttäjä huolehtii avaimista ja niiden palauttamisesta. Hukkuneesta avaimesta veloitamme syntyneet kustannukset.
  • Tilojen tulee olla moitteettomassa kunnossa tilaisuuden päätyttyä. Lisäsiivouksesta veloitamme erikseen. Tilojen vuokraaja vastaa Jaalan kotiseutusäätiön omaisuudelle aiheutuvista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuvista kustannuksista. Kiinteistölle, laitteistoille ja huonekaluille aiheutuneet vahingot veloitetaan syntyneiden kustannusten mukaisesti.

Peruutusehdot

  • Vuokrauksen peruutus tehdään aina kirjallisesti vähintään 14 päivää aiemmin veloituksetta (sähköpostilla tai kirjeitse).
  • Mikäli peruutus tapahtuu alle 14 päivää aiemmin, veloitamme koko vuokraushinnan asiakkaalta.

Hinnasto

TilatYksittäinen vuorokausiVuorokausi 1+ViikonloppuTilaisuus alle 6 h
Leiriranta150 e100 e300 e (Keittiö, tupa, wc-suihkutilat, piha-alueet)100 e (Keittiö, tupa, wc-suihkutilat, piha-alueet)
Majoitus150 exxx
Rantasauna 4 h100 e /10 hyötyö+lisähenkilöt 5e/hlö
Huom! Uusivuosi, pääsiäinen, juhannus ja joulu ovat erillishinnoiteltuja. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Apurahahaku

JAALAN KOTISEUTUSÄÄTIÖN APURAHAHAKU

Jaalan kotiseutusäätiön tarkoituksena on säilyttää ent. Jaalan kunnan alueella kulttuuriperintöä, vahvistaa alueen ja kylien elinkelpoisuutta ja vetovoimaisuutta sekä edistää kulttuuri- ja virkistystoimintaa ja edistää asukkaiden hyvinvointia.

Apurahahaku vuodelta 2019 on päättynyt. Seuraava hakuaika on 1.9.-30.9.2020.

Apurahojen hakemisesta lisätietoja saatte arkisin klo 17-18 puhelimitse 040 5095 329/Tuula Mikkola tai sähköpostitse osoitteesta jaalan@kotiseutusaatio.net.

Hakemuslomakkeet voit ladata ylävalikosta, kohdasta ”Apurahat”.

APURAHOJEN TILITYS

Aikaisemmat apurahat on tilitettävä 31.8.2020 mennessä. Tilitys on vapaamuotoinen selvitys apurahan käytöstä ja liitteenä kopiot maksetuista laskuista tai kuiteista. Tilitykseen tai apurahan käyttötarkoitukseen liittyvissä kysymyksissä yhteys asiamieheen Tuula Mikkolaan, puhelin 040 5095 329 tai sähköposti: jaalan@kotiseutusaatio.net.

LAAJAKAISTA-APURAHA

Laajakaista-apurahaa voi hakea jatkuvasti. Apurahan määrä on 500 euroa/vakituinen asunto ja 500 euroa/taloyhtiö (AsOy:t). Kesäasuntojen laajakaistaliittymiin on haettavissa 150 euron apuraha/liittymä.

Laajakaista-apurahan maksamisen edellytys on liittymämaksun suorittaminen kokonaisuudessaan Osk Kymijoen Kyläkuituun ja maksukuiteista toimitetut tositteet säätiölle.

Hakemuskaavake laajakaistaliittymä (excel)

Apurahahakemusten toimitus osoitteella:
Jaalan kotiseutusäätiö
Salparinteentie 1
47710 Jaala.

Kuoreen tunnus ”hakemus”. Luethan tarkemmat ohjeet hakemusten täyttöön ylälaidan valikon ”APURAHAT” sivulta.