Apurahahaku

JAALAN KOTISEUTUSÄÄTIÖN APURAHAHAKU

Jaalan kotiseutusäätiön tarkoituksena on säilyttää ent. Jaalan kunnan alueella kulttuuriperintöä, vahvistaa alueen ja kylien elinkelpoisuutta ja vetovoimaisuutta sekä edistää kulttuuri- ja virkistystoimintaa ja edistää asukkaiden hyvinvointia.

Jaalan kotiseutusäätiön apurahahaku on päättynyt v. 2020.

Hakemuksen voivat jättää myös hakijat, joilla on vuoden 2019 apuraha tilittämättä.
Vuonna 2019 myönnettyjen apurahojen käyttöaikaa jatketaan vuodella.
Tilitykset 31.8.2021 mennessä. Mikäli apurahan käyttötarkoituksessa tapahtuu olennainen muutos, pyydämme ilmoitusta säätiölle sähköpostiin:  jaalan@kotiseutusaatio.net

Apurahojen hakemisesta lisätietoja saatte arkisin klo 17-18 puhelimitse 040 5095 329/Tuula Mikkola tai sähköpostitse osoitteesta jaalan@kotiseutusaatio.net.

Hakemuslomakkeet voit ladata ylävalikosta kohdasta ”Apurahat” tai oikean reunan sivuvalikosta.

APURAHOJEN TILITYS

Vuoden 2019 apurahat on tilitettävä 31.8.2021 mennessä. Apurahojen käyttöön on myönnetty vuoden lisäaika. Uuden apurahahakemuksen voi tehdä, vaikka vuoden 2019 apuraha olisi vielä käyttämättä ja tilittämättä. Tilitys on vapaamuotoinen selvitys apurahan käytöstä ja liitteenä kopiot maksetuista laskuista tai kuiteista. Tilitykseen tai apurahan käyttötarkoitukseen liittyvissä kysymyksissä yhteys asiamieheen Tuula Mikkolaan, puhelin 040 5095 329 tai sähköposti: jaalan@kotiseutusaatio.net.

Apurahahakemusten toimitus osoitteella:
Jaalan kotiseutusäätiö
Salparinteentie 1
47710 Jaala.

Kuoreen tunnus ”hakemus”. Luethan tarkemmat ohjeet hakemusten täyttöön ylälaidan valikon ”APURAHAT” sivulta.