Apurahahaku

JAALAN KOTISEUTUSÄÄTIÖN APURAHAHAKU

Jaalan kotiseutusäätiön tarkoituksena on säilyttää ent. Jaalan kunnan alueella kulttuuriperintöä, vahvistaa alueen ja kylien elinkelpoisuutta ja vetovoimaisuutta sekä edistää kulttuuri- ja virkistystoimintaa ja edistää asukkaiden hyvinvointia.

Jaalan kotiseutusäätiön apurahahaku seuraavan kerran syyskuussa 2022.

Jaalan kotiseutusäätiö myöntää apurahoja säätiön sääntöjen mukaisesti.
Yksityishenkilöiden osalta on linjattu, että hakija ei voi saada jatkuvasti vuosittain myönteisiä päätöksiä. Myös yhdistyksillä pitää olla välivuosia apurahojen myönnössä.

Hakemuksen voivat jättää myös hakijat, joilla on vuoden 2019 apuraha tilittämättä, mutta vuoden 2021 apuraha maksetaan vasta, kun tilitys tai selvitys apurahan käytön jatkoajasta on tehty säätiölle.

Tilitykset vuoden 2020 ja 2021 apurahoista on tehtävä 31.8.2022 mennessä. Mikäli apurahan käyttötarkoituksessa tapahtuu olennainen muutos, pyydämme ilmoitusta säätiölle sähköpostiin:  jaalan@kotiseutusaatio.net.

Apurahojen hakemisesta lisätietoja saatte arkisin klo 17-18 puhelimitse 040 5095 329/Tuula Mikkola tai sähköpostitse osoitteesta jaalan@kotiseutusaatio.net.

Hakemuslomakkeet voit ladata ylävalikosta kohdasta ”Apurahat” tai oikean reunan sivuvalikosta.

APURAHOJEN TILITYS

Vuoden 2020 ja 2021 apurahat on tilitettävä 31.8.2022 mennessä. Tilitys on vapaamuotoinen selvitys apurahan käytöstä ja liitteenä kopiot maksetuista laskuista tai kuiteista. Tilitykseen tai apurahan käyttötarkoitukseen liittyvissä kysymyksissä yhteys asiamieheen Tuula Mikkolaan, puhelin 040 5095 329 tai sähköposti: jaalan@kotiseutusaatio.net.

Apurahahakemusten toimitus osoitteella:
Jaalan kotiseutusäätiö
Salparinteentie 1
47710 Jaala.

Kuoreen tunnus ”hakemus”. Luethan tarkemmat ohjeet hakemusten täyttöön ylälaidan valikon ”APURAHAT” sivulta.