Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Organisaation nimi: Jaalan kotiseutusäätiö
Osoite: Salparinteentie 1, 47710 Jaala
Sähköposti: jaalan@kotiseutusaatio.net
Puhelinnumero: 040 50 95 329

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Keräämme rekisteröidyistä henkilötietoja (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) vuokrauskohteen varauskalenterissa. Tiedot kerätään varauksia, asiakassuhteen hoitamista ja kohteen vuokrauksen laskutusta varten.

Sivustolla vierailijoilta ei kerätä henkilötietoja. Sivustolle ei voi myöskään rekisteröityä eikä jakaa kommentteja tai media-tiedostoja.

Kommentit

Artikkeleiden kommentointi ei ole sallittua.

Yhteydenottolomakkeet

Sivustolla on yhteydenottolomake varauskalenterin sivulla. Lomakkeella kerättäviä tietoja ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tietoja säilytetään 6 kk vuokrauksen päätyttyä.

Evästeet

Sivustolla on käytössä evästeitä.

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa henkilötietoa kenenkään kanssa emmekä luovuta tietoja markkinointitarkoituksiin.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Varauskalenterin lomakelähetyksiä/henkilötietoja säilytetään kuusi kuukautta.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet:

Tarkastusoikeus – mitä henkilötietoja on tallennettu
Oikeus tietojen oikaisemiseen – rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot
Vastustamisoikeus – rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että niitä on käsitelty lainvastaisesti
Poisto-oikeus – rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.
Valitusoikeus – Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Yhteystiedot

Tietosuoja- ja rekisteriasioissa yhteydenotot:

Jaalan kotiseutusäätiö
Tietosuojavastaava Reino Grönlund

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Tietosuojavastaava kouluttautuu säännöllisesti.
Sivustolla on salaus, tietojen kryptaaminen käytössä.

Henkilötietoja käsittelee asiakasrekisteriä hallinnoivat Jaalan kotiseutusäätiön työntekijät sekä kolmantena osapuolena kotisivujen ylläpitäjä. Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Tietoturvaloukkaus dokumentoidaan ja raportoidaan valvontaviranomaiselle mahdollisimman pian, 72 h kuluessa sekä ilmoitetaan rikkomuksesta rekisteröidylle.