Apurahahaku

Jaalan kotiseutusäätiön apurahahaku

Jaalan kotiseutusäätiön tarkoituksena on säilyttää entisen Jaalan kunnan alueella kulttuuriperintöä, vahvistaa alueen ja kylien elinkelpoisuutta ja vetovoimaisuutta sekä edistää kulttuuri- ja virkistystoimintaa ja edistää asukkaiden hyvinvointia.

Jaalan kotiseutusäätiön apurahahaku on avoinna 1.-30.9.2022.

Jaalan kotiseutusäätiö myöntää apurahoja säätiön sääntöjen mukaisesti.
Yksityishenkilöiden osalta on linjattu, että hakija ei voi saada jatkuvasti vuosittain myönteisiä päätöksiä. Myös yhdistyksillä pitää olla välivuosia apurahojen myönnössä.

Apurahojen hakemisesta lisätietoja saatte arkisin klo 17-18 puhelimitse 040 5095 329/Tuula Mikkola tai sähköpostitse osoitteesta jaalan@kotiseutusaatio.net.

Lataa apuarahahakemus

Apurahojen tilitys

Aikaisemmin myönnettyjen apurahojen tilitykset on tehtävä 30.9.2022 mennessä. Mikäli apurahan käyttöön tarvitaan jatkoaikaa tai käyttötarkoitus muuttuu, otathan asiasta yhteyttä säätiöön sähköpostilla jaalan@kotiseutusaatio.net.

Tilitys on vapaamuotoinen selvitys apurahan käytöstä ja liitteenä kopiot maksetuista laskuista tai kuiteista. Tilitykseen tai apurahan käyttötarkoitukseen liittyvissä kysymyksissä yhteys asiamieheen Tuula Mikkolaan, puhelin 040 5095 329 tai sähköposti: jaalan@kotiseutusaatio.net.

Apurahahakemusten toimitus osoitteella:
Jaalan kotiseutusäätiö
Salparinteentie 1
47710 Jaala.

Kuoreen tunnus ”hakemus”.
Luethan tarkemmat ohjeet hakemusten täyttöön APURAHAT- sivulta.